Teatime Dub Encounters

Underworld & Iggy Pop

Pris
kr. 129,95
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Mens han var i gang med sin del af soundtracket til filmen T2: Trainspotting arrangerede Underworlds Rick Smith et møde med Iggy Pop på et værelse på Savoy Hotel i London for at diskutere muligheden for et musikalsk samarbejde til selvsamme soundtrack. Da Iggy dukkede op var der allerede linet et komplet studie op, mens Rick Smith sad i spænding og var parat til at begynde med det samme, hvis Iggy var med på ideen. Og når man står foran en techno-pioner der arbejder på et soundtrack for en Oscar-vindende instruktør, siger man selvfølgelig ikke nej.

Resultatet af de korte indspilninger blev aldrig en del af T2-soundtracket men har i stedet udmøntet sig i EP'en Teatime Dub Encounters. Det er hverken et historisk dokument eller en hyldest til tidligere værker, men derimod et produkt af to artisters spontane, kreative strøm.

Første nummer på EP'en ("Bells & Circles") blev introduceret ved Underworlds liveset ved BBC Biggest Weekend Belfast. Næsten en diametral modsætning til åbningsnummeret er "I'll See Big"; en bølge af ambiente flader med Iggy, der erindrer hvordan hans venner har hjulpet ham væk fra et liv fuldt af dårlige beslutninger - teksten er inspireret af en samtale mellem Iggy og Danny Boyle om de underliggende temaer i T2 Trainspotting.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 27/07-2018
EAN/UPC 0602567687221
Label CAROLINE
Katalognr. 060256768722
Genre Pop
Estimeret vægt 300 gram