50th Anniversary Edition

Million Dollar Quartet

kr. 79,95
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:

Compact Disc Double


SEE BARCODE: 0803415255122

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 2
Udgivet Holland, 01/04-2011
EAN/UPC 0803415255122
Label Charly
Katalognr. SNAD551CD
Genre Rock     Rock & Roll
Vægt 300 gram


  1. You Belong to My Heart
  2. When God Dips His Love in My Heart
  3. Just a Little Talk with Jesus
  4. Walk That Lonesome Valley
  5. I Shall Not Be Moved
  6. (There'll Be) Peace in the Valley (For Me)
  7. Down by the Riverside
  8. I'm with the Crowd but Oh So Alone
  9. Farther Along
  10. Blessed Jesus, Hold My Hand
  11. As We Travel Along on the Jericho Road
  12. I Just Can't Make It by Myself
  13. Little Cabin Home on the Hill
  14. Summertime is Past & Gone
  15. I Hear a Sweet Voice Calling
  16. Sweetheart, You Done Me Wrong
  17. Keeper of the Key
  18. Crazy Arms
  19. Don't Forbid Me
  20. Brown Eyed Handsome Man
  21. Out of Sight, out of Mind
  22. Brown Eyed Handsome Man
  23. Reconsider Baby
  24. Don't Be Cruel
  25. Don't Be Cruel
  26. Paralysed
  27. Don't Be Cruel
  28. There's No Place Like Home
  29. When the Saints Go Marching in
  30. Softly & Tenderly
  31. Is It So Strange
  32. That's when Your Heartaches Begin
  33. Brown Eyed Handsome Man
  34. Rip It Up
  35. I'm Gonna Bid My Blues Goodbye
  36. Crazy Arms
  37. That's My Desire
  38. End of the Road
  39. Black Bottom Stomp
  40. You're the Only Star in My Blue Heaven
  41. Elvis Farewell
CD 2
  1. That's All Right
  2. Movie Magg
  3. You're a Heartbreaker
  4. My Treasure
  5. I Don't Care if the Sun Don't Shine
  6. You're My Baby
  7. I'm Left, You're Right, She's Gone
  8. New Mexico
  9. I Forgot to Remember to Forget
  10. That Lucky Old Sun
  11. Turn Around
  12. Dixie
  13. Honky Tonk Gal
  14. Milkcow Blues Boogie
  15. Belshazar (Undubbed Version)
  16. The Marine's Hymn (From the Halls of Montezuma)
  17. Sure to Fall
  18. Train of Love
  19. Will the Circle Be Unbroken
  20. Keeper of the Key
  21. I Was There when It Happened
  22. Old Time Religion
  23. Be Honest with Me
  24. Silver Threads (Among the Gold)
  25. Mystery Train
  26. Lonely Street
  27. Goodnight Irene (Undubbed Version)
  28. The Great Speckled Bird
  29. Forever Yours
  30. Leave That Junk Alone (Demo)
  31. Hand Me Down My Walking Cane
  32. Baby, Let's Play House

Vis flere

Mere med Million Dollar Quartet

Hvis du kan lide Million Dollar Quartet, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Musik Kampagne - Snapper Label

Vis flere

Flere tilbud: KSCOPE, Peaceville m.fl.