The Basement Tapes Complete: The Bootleg Series Vol. 11

Bob Dylan & The Band

kr. 849,95
Forventes afsendt
4-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:

Findes også som:


Blandt Bob Dylans mange kulturelle milepæle, har de legendariske "Basement Tapes" længe fascineret generationer af musikere, fans og kulturelle kritikere. Indsamlet fra omhyggeligt restaurerede originale bånd - mange fundet for nylig er dette historiske seks disc-sæt den definitive krønike af Bob Dylans legendariske 1967 indspilninger med medlemmer af hans tour-ensemble, der senere skulle opnå deres egen berømmelse som The Band. "The Basement Tapes Complete" samler for første gang nogensinde hver optagelse der kunne reddes fra båndene, herunder nyligt opdagede tidlige perler optaget i Red Room i Dylans hjem i New York.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 6
Udgivet 03/11-2014
EAN/UPC 0888750161222
Katalognr. 888750016122
Genre Pop
Estimeret vægt 434 gram


  1. Edge of the Ocean
  2. My Bucket's Got a Hole in It (Written by Clarence Williams)
  3. Roll on Train
  4. Mr. Blue (Written by Dewayne Blackwell)
  5. Belshazzar (Written by Johnny Cash)
  6. I Forgot to Remember to Forget (Written by Charlie a Feather
  7. You Win Again (Written by Hank Williams)
  8. Still in Town (Written by Hank Cochran and Harlan Howard)
  9. Waltzing with Sin (Written by Sonny Burns and Red Hayes)
  10. Big River (Take 1) (Written by Johnny Cash)
  11. Big River (Take 2) (Written by Johnny Cash)
  12. Folsom Prison Blues (Written by Johnny Cash)
  13. Bells of Rhymney (Written by Idris Davies and Peter Seeger)
  14. Spanish is the Loving Tongue
  15. Under Control
  16. Ol' Roison the Beau (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  17. I'm Guilty of Loving You
  18. Cool Water (Written by Bob Nolan)
  19. The Auld Triangle (Written by Brendan Francis Behan)
  20. Po' Lazarus (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  21. I'm a Fool for You (Take 1)
  22. I'm a Fool for You (Take 2)
CD 2
  1. Johnny Todd (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  2. Tupelo (Written by John Lee Hooker)
  3. Kickin' My Dog Around (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  4. See You Later Allen Ginsberg (Take 1)
  5. See You Later Allen Ginsberg (Take 2)
  6. Tiny Montgomery
  7. Big Dog
  8. I'm Your Teenage Prayer
  9. Four Strong Winds (Written by Ian Tyson)
  10. The French Girl (Take 1) (Written by Ian Tyson and Sylvia Ty
  11. The French Girl (Take 2) (Written by Ian Tyson and Sylvia Ty
  12. Joshua Gone Barbados (Written by Eric Von Schmidt)
  13. I'm in the Mood (Written by Bernard Besman and John Lee Hook
  14. Baby Ain't That Fine (Written by Dallas Frazier)
  15. Rock, Salt and Nails (Written by Bruce Phillips)
  16. A Fool Such As I (Written by William Marvin Trader)
  17. Song for Canada (Written by Pete Gzowski and Ian Tyson)
  18. People Get Ready (Written by Curtis L Mayfield)
  19. I Don't Hurt Anymore (Written by Donald I Robertson and Walt
  20. Be Careful of Stones That You Throw (Written by Benjamin Lee
  21. One Man's Loss
  22. Lock Your Door
  23. Baby, Won't You Be My Baby
  24. Try Me Little Girl
  25. I Can't Make It Alone
  26. Don't You Try Me Now
CD 3
  1. Young but Daily Growing (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  2. Bonnie Ship the Diamond (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  3. The Hills of Mexico (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  4. Down on Me (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  5. One for the Road
  6. I'm Alright
  7. Million Dollar Bash (Take 1)
  8. Million Dollar Bash (Take 2)
  9. Yea! Heavy and a Bottle of Bread (Take 1)
  10. Yea! Heavy and a Bottle of Bread (Take 2)
  11. I'm Not There
  12. Please Mrs. Henry
  13. Crash on the Levee (Take 1)
  14. Crash on the Levee (Take 2)
  15. Lo and Behold! (Take 1)
  16. Lo and Behold! (Take 2)
  17. You Ain't Goin' Nowhere (Take 1)
  18. You Ain't Goin' Nowhere (Take 2)
  19. I Shall Be Released (Take 1)
  20. I Shall Be Released (Take 2)
  21. This Wheel's on Fire (Written by Bob Dylan and Rick Danko)
  22. Too Much of Nothing (Take 1)
  23. Too Much of Nothing (Take 2)
CD 4
  1. Tears of Rage (Take 1) (Written by Bob Dylan and Richard Man
  2. Tears of Rage (Take 2) (Written by Bob Dylan and Richard Man
  3. Tears of Rage (Take 3) (Written by Bob Dylan and Richard Man
  4. Quinn the Eskimo (Take 1)
  5. Quinn the Eskimo (Take 2)
  6. Open the Door Homer (Take 1)
  7. Open the Door Homer (Take 2)
  8. Open the Door Homer (Take 3)
  9. Nothing Was Delivered (Take 1)
  10. Nothing Was Delivered (Take 2)
  11. Nothing Was Delivered (Take 3)
  12. All American Boy (Written by Bobby Bare)
  13. Sign on the Cross
  14. Odds and Ends (Take 1)
  15. Odds and Ends (Take 2)
  16. Get Your Rocks off
  17. Clothes Line Saga
  18. Apple Suckling Tree (Take 1)
  19. Apple Suckling Tree (Take 2)
  20. Don't Ya Tell Henry
  21. Bourbon Street
CD 5
  1. Blowin' in the Wind
  2. One Too Many Mornings
  3. A Satisfied Mind (Written by Joe Hayes and Jack Rhodes)
  4. It Ain't Me, Babe
  5. Ain't No More Cane (Take 1) (Traditional, Arranged by Bob Dy
  6. Ain't No More Cane (Take 2) (Traditional, Arranged by Bob Dy
  7. My Woman She's A-leavin'
  8. Santa-fe
  9. Mary Lou, I Love You Too
  10. Dress It Up, Better Have It All
  11. Minstrel Boy
  12. Silent Weekend
  13. What's It Gonna Be when It Comes Up
  14. 900 Miles from My Home (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  15. Wildwood Flower (Written by A.p. Carter)
  16. One Kind Favor (Traditional, Arranged by Bob Dylan)
  17. She'll Be Coming Round the Mountain (Traditional, Arranged B
  18. It's the Flight of the Bumblebee
  19. Wild Wolf
  20. Goin' to Acapulco
  21. Gonna Get You Now
  22. If I Were a Carpenter (Written by James Timothy Hardin)
  23. Confidential (Written by Dorina Morgan)
  24. All You Have to Do is Dream (Take 1)
  25. All You Have to Do is Dream (Take 2)
CD 6
  1. 2 Dollars and 99 Cents
  2. Jelly Bean
  3. Any Time
  4. Down by the Station
  5. Hallelujah, I've Just Been Moved (Traditional, Arranged by B
  6. That's the Breaks
  7. Pretty Mary
  8. Will the Circle Be Unbroken (Written by A.p. Carter)
  9. King of France
  10. She's on My Mind Again
  11. Goin' Down the Road Feeling Bad (Traditional, Arranged by Bo
  12. On a Rainy Afternoon
  13. I Can't Come in with a Broken Heart
  14. Next Time on the Highway
  15. Northern Claim
  16. Love is Only Mine
  17. Silhouettes (Written by Bob Crewe and Frank C Slay Jr.)
  18. Bring It on Home
  19. Come All Ye Fair and Tender Ladies (Traditional, Arranged by
  20. The Spanish Song (Take 1)
  21. The Spanish Song (Take 2)

Vis flere

Mere med Bob Dylan & The Band

Hvis du kan lide Bob Dylan & The Band, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Boxset Selected

Vis flere

Flere tilbud: Opsamlinger / Box Sets