Seven Classic Albums (+Bonus Singles)

Brenda Lee

kr. 69,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:

Includes the following classic albums: Grandma, What Great Songs You Sang, Brenda Lee (Miss Dynamite), This Is..... Brenda , Emotions , All The Way, Sincerely, Brenda Lee, Brenda, Thatâs All.



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 4
Specielt cover Digipak
Udgivet 08/02-2019
EAN/UPC 5036408209320
Katalognr. RTRCD70
Genre Pop
Estimeret vægt 310 gram


  1. Some of These Days
  2. Pennies from Heaven
  3. Baby Face
  4. A Good Man is Hard to Find
  5. Just Because
  6. Toot, Toot, Tootsie Goodbye
  7. Ballin' the Jack
  8. Rock-a-bye Your Baby with a Dixie Melody
  9. Pretty Baby
  10. Side by Side
  11. Back in Your Own Backyard
  12. St Louis Blues
  13. Dynamite
  14. Weep No More Baby
  15. Jambalaya (On the Bayou)
  16. (If I'm Dreaming) Just Let Me Dream
  17. Be My Love Again
  18. My Baby Likes Western Guys
  19. Sweet Nothin's
  20. I'm Sorry
  21. That's All You Gotta Do
  22. Heading Home
  23. Wee Wee Willies
  24. Let's Jump the Broomstick
CD 2
  1. When My Dreamboat Comes Home
  2. I Want to Be Wanted
  3. Just a Little
  4. Pretend
  5. Love and Learn
  6. Teach Me Tonight
  7. Hallelujah, I Love Him So
  8. Walking to New Orleans
  9. Blueberry Hill
  10. We Three (My Echo, My Shadow and Me)
  11. Build a Big Fence
  12. If I Didn't Care
  13. Emotions
  14. Just Another Lie
  15. If You Love Me (Really Love Me)
  16. Crazy Talk
  17. When I Fall in Love
  18. Around the World
  19. Swanee River Rock
  20. Will You Love Me Tomorrow
  21. I'm Learning About Love
  22. Georgia on My Mind
  23. Cry
  24. I'm in the Mood for Love
CD 3
  1. Lover Come Back to Me
  2. All the Way
  3. Dum Dum
  4. On the Sunny Side of the Street
  5. Talkin' Bout You
  6. Someone to Love Me (The Prisoner's Song)
  7. Do I Worry (Yes I Do)
  8. Tragedy
  9. Kansas City
  10. Eventually
  11. Speak to Me Pretty
  12. Big Chance
  13. You Alway's Hurt the One You Love
  14. Lazy River
  15. You've Got Me Crying Again
  16. It's the Talk of the Town
  17. Send Me Some Lovin'
  18. How Deep is the Ocean
  19. I'll Always Be in Love with You
  20. I Miss You So
  21. Fools Rush in (Where Angels Fear to Tread)
  22. Only You (And You Alone)
  23. Hold Me
  24. I'll Be Seeing You
  25. Christy Christmas
  26. One Step at a Time
  27. One Teenager to Another
CD 4
  1. I'm Sitting on Top of the World
  2. Fool No 1
  3. White Silver Sands
  4. Just out of Reach
  5. Sweethearts on Parade
  6. It's a Lonesome Old Town (When You're Not Around)
  7. Organ Grinder's Swing
  8. Gonna Find Me a Bluebird
  9. Why Me
  10. Valley of Tears
  11. Someday (You'll Want Me to Want You)
  12. You Can Depend on Me
  13. Rock-a-bye Baby Blues
  14. Ring-a-my Phone
  15. Rockin' Around the Christmas Tree
  16. Bill Bailey Won't You Please Come Home
  17. Break It to Me Gently
  18. Everybody Loves Me but You
  19. Heart in Hand
  20. All Alone Am I
  21. It's Never Too Late
  22. Anybody but Me
  23. So Deep
  24. Here Comes That Feeling Again
  25. It Started All over Again
  26. Save Your Lovin' for Me

Vis flere

Mere med Brenda Lee

Hvis du kan lide Brenda Lee, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 69,95

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 69,95