I Want to Be Kind

Teitur

Pris
kr. 139,95
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Den færøske singer/songwriter er klar med sit længe ventede soloalbum I Want To Be Kind. Det er første gang siden albummet Stay Under The Stars fra 2006, at Teitur ikke har løftet opgaven alene. Denne gang er musikken produceret sammen med hans gamle ven, Thomas Bartlett aka. Doveman, der også har arbejdet med blandt andre Sufjan Stevens, St. Vincent og The National.

"Jeg følte, at musikken og akkorderne lød meget amerikansk og med en New York-stemning, og jeg skabte alle sangene på klaver, så det gav mening at tale med Thomas. Han er så vant til at akkompagnere sangere, at han både kunne spille klaver og lade mig synge, når jeg havde brug for det," forklarer Teitur.

Teitur fløj over Atlanten for at indspille albummet i det legendariske Reservoir Studios, hvor også David Bowie og Lou Reed har sat deres fodspor. Det er mikset af den Grammyvindende lydtekniker, Patrick Dillett, der efter arbejdet med albummet fortæller: "Teitur har fundet en sindsro i sig selv, men leder stadig efter mere i livet."

Sangene er skrevet i løbet af de seneste par år med inspiration fra verdenshjørnerne, tilfældige møder, venskaber og rejser - ikke bare geografiske, men også gennem musikken. Flere af sangene er skrevet sammen med den tyske sangerinde Judith Holofernes, der er frontfigur i bandet Wir Sind Heiden. De blev bragt sammen af deres managers, der så potentiale i deres forenede kræfter. Teitur hjalp Judith med at skrive albummet "Ich Bin Das Chaos", der strøg ind på Top 15 på hitlister i Tyskland. De har derudover skrevet både "Sara", "Bird Calls", "Playing House" og "I Want To Be Kind", der alle er på det nye album.

Titelnummeret er også skrevet i samarbejde med den berømte amerikanske sanger Aloe Blacc, der står bag verdenshits som "I Need a Dollar" og Aviciis "Wake Me Up", og som Teitur mødte, da han optrådte til en Ted Talk-konference. I Sydamerika fandt han sammen med den argentinske kunstner, Lucio Mantel og omgivelserne inspirerede dem til at skrive nummeret "I Have Found My Happiness." Fra tropiske himmelstrøg til den danske vinterkulde, hvor "Quite a lot, Only Slightly, Very Much" så dagens lys. Den er skrevet sammen med den danske sanger Per Worm og handler om Goldbergs depressionstest. Udover at være på albummet kan den også findes i den nye danske kirkesangbog.

I Want To Be Kind kommer vidt omkring, og er det mest intime Teitur album til dato.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 08/06-2018
EAN/UPC 5060232750116
Katalognr. AB18
Genre Pop
Estimeret vægt 124 gram


Vis flere

Mere med Teitur

Hvis du kan lide Teitur, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Teitur - I Want to Be Kind

Vis flere

Flere tilbud: Teitur i Musikhuset Aarhus 6. februar

Vis flere

Flere tilbud: Teitur