Partisaner

Marwan

Pris
kr. 119,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:Når historien om dansk hiphop skal skrives, får Marwan sit eget kapitel. Få rappere har skildret livets kontraster og skyggesider så medrivende, samtidig med at bibeholde en nerve og ægthed, hvilket netop har medført, at Marwan i dag anses for at være en af de mest respekterede rappere i Danmark.

Siden udgivelsen af debutalbummet P.E.R.K.E.R har Marwan gennemgået en naturlig udvikling med hans to seneste albumudgivelser, der både har skildret den sociale og politiske virkelighed med en intensitet, så ordene kløver sig ind i bevidstheden som projektilerne fra en skarpladt pistol.

Nu er Marwan tilbage med det nye album Partisaner hvor han går tilbage til den oldschool westcoast lyd, der også kendetegnede det anmelderroste debutalbum. Det kommende album indeholder featurings med bl.a. L.O.C, Lord Siva, Bai-D og er produceret af L.O.Cs faste producer ES, som til perfektion understøtter Marwans skarpe og mørke flow til det hårde og minimale lydbillede.

Marwans nye album kredser om begrebet partisaner en partisaner med støtte til en mærkesag. Marwan har en mærkesag en mærkesag for en bedre verden. Det kommende album tager sit udgangspunkt i denne mærkesag set fra hans virkelighed som dansk-palæstinenser.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgave 1. udgave
Udgivet 13/03-2017
EAN/UPC 5707435606795
Label Artpeople
Katalognr. APCD60679
Genre Musik, Cd, Div.
Estimeret vægt 124 gram