Det' Altid Nu!

Holtsø & Wittrock

Pris
kr. 119,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Det musikalske makkerpar, Jes Holtsø og Morten Wittrock, er tilbage efter tre år og udsender deres fjerde album, Det' Altid Nu den 1. juni. Holtsø & Wittrock bevæger sig på albummets ni numre atter en gang i et dansksproget soul-, rock- og blues-univers.

Holtsø & Wittrock har håndplukket et stærkt hold musikere til udgivelsen. Jes Holtsøs rå og intense vokal suppleres på flere numre smukt af to etablerede vokalkræfter, nemlig Ivan Pedersen og Lei Moe, der medvirker på kor. Derudover har Holtsø & Wittrock allieret sig med guitaristerne Jens Runge og Knud Møller, Anders Gaardmand på saxofon og Peter Marott på trompet samt den prisvindende og anerkendte amerikanske trommeslager, John Chipman som Morten Wittrock har stiftet bekendtskab med i Austin, Texas.

Nummeret "Postkort" er en duet med hele Danmarks countrydronning, Ester Brohus, der en sjælden gang er blevet overtalt til at synge på dansk.

Fakta om Jes Holtsø: Holtsøs personlige historie kender de fleste: Vores alle sammens Børge i Olsen Banden, der efterfølgende forsvandt fra rampelyset og endte i et liv som alkoholiker og narkoman i mange år. Han vendte dog i 2009 tilbage til musikscenen med bravur, da han røg finalen i tv-showet Talent .

Fakta om Morten Wittrock: Wittrock har indenfor musikbranchen opnået stor anerkendelse som både sanger, pianist, komponist og producer. I 2014 modtog han prisen for årets "Rockabilly Album" i USA af den amerikanske National Traditional COuntry Music Association, som den første ikke-amerikaner nogensinde.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 01/06-2018
EAN/UPC 5709498213712
Label VME
Mål 125 × 142 × 10 mm
Estimeret vægt 124 g