Jeg Begyndte At Gå - Kaspar Kaae - Musik -  - 7332181084689 - 11. maj 2018

Jeg Begyndte At Gå

Kaspar Kaae

Pris
$ 18,99
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:

Jeg Begyndte At Gå


Kaspar Kaae, der tidligere har udgivet flere anerkendte album under kunstnernavnet CODY, udgiver sin danske solodebut "Jeg begyndte at gå" den 11. maj.

"Det kan lugte lidt af et svedigt, brugt og engelsksproget indiehåndklæde, der bliver kastet i ringen, og føles som et rent og nyt et, der bliver taget i brug, når jeg nu på dansk synger om brud og ugengældt kærlighed på mit nye soloalbum Jeg begyndte at gå. Jeg har haft brug for et nyt udtryk og nye virkemidler til at sætte ord og følelser på et kompliceret kapitel i mit liv, der har handlet om at rejse sig og begynde at gå. Og det har jeg kun kunne gøre på dansk."

Sådan starter Kaspar Kaae sin personlige fortælling om baggrunden og inspirationen for sit debutalbum som soloartist. Et album hvor Kaae også kaster sig ud i at skrive på dansk for første gang. Albummet "Jeg begyndte at gå" udkommer den 11. maj 2018 på Playground Music Danmark.

Kaspar forsætter:

"Der kommer et tidspunkt i alles liv, hvor de skal videre, lukke et kapitel og rejse sig fra det sted, hvor de er faldet. Jeg fik for alvor den oplevelse første gang for halvandet år siden, da jeg træt og desillusioneret måtte se det menneske, som jeg elskede højest af alle, i øjnene og erkende, at de forestillinger, forhåbninger og drømme vi delte om en fælles fremtid ikke var nok til at holde os sammen, og at vores forhold var forbi.
 Dernæst begyndte en lang periode med at spekulere over, hvordan og hvad der var gået så galt, og en ny opgivende sindstilstand overtog den forrige.

Jeg er blevet fortalt, at det at miste drømmene og kærligheden kan minde om opleve et dødsfald tæt på. Det lyder urealistisk voldsomt, synes jeg, men en stor del af mig har vitterligt været vissen, grå og uduelig, og sådan jeg gik rundt i lang tid efter bruddet og foretog mig absolut ingenting, udover at forsvinde ind i Nørrebros venskabelige arme og brune bodegaer og at se hende over alt, hvor jeg gik.

Men som livet nu engang ville det, rejste også jeg mig fra en traumatisk oplevelse og begyndte at se tilbage med et mere nuanceret og afklaret blik. De gode minder er begyndt at ånde igen, og kan til tider nærmest vise sig fra en humoristisk vinkel. Den dårlige energi er kommet ned på skrift, har fået afløb, og der bliver gjort plads til en, om end forsigtig, genvunden følelse af optimisme.

2016 husker jeg ikke rigtig som ret meget andet end en tåge af alkohol og venskabelige skulderklap, selvom der sikkert også skete mange andre gode ting. Men da foråret, som det har for vane, endnu engang kom og overraskede mig og fjernede det måske sidste slør, kunne jeg mærke, at det var på tide at rejse mig og komme videre med mit liv. Hvor går man hen, når alt går ned? Jeg begyndte at gå - sådan set bare at gå."

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 11. maj 2018
EAN/UPC 7332181084689
Katalognr. PGMDK511LP
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g