Den farveløse Tsukuru Tazakis pilgrimsår MP3

Haruki Murakami

Pris
kr. 59,95
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Tsukuru Tazaki og hans fire venner er uadskillelige gennem gymnasietiden. De tre drenge og to piger udgør den perfekte gruppe og vil altid høre sammen – forestiller de sig. Men kort tid efter gymnasiet slår de fire venner hånden af ham. Noget er sket, men ingen af dem vil fortælle ham , hvad det er.

Seksten år senere fortæller Tsukuru  sin veninde Sara om den skygge, vennernes afvisning har kastet over hans liv. Hun foreslår, at han opsøger de gamle venner og opklarer det mysterium, som har hjemsøgt ham siden dengang. Kun på den måde kan han ifølge hende forsone sig med sin fortid og åbne sig for en ny fremtid.

Murakami tager i sin nye roman livtag med spørgsmål omkring identitet, kærlighed og venskab. Tsukuru har altid følt sig tom og farveløs i forhold til sine farvestrålende venner Ao, Aka, Shiro og Kuro, men efter mødet med Sara begynder han at forstå, at han selv har farver. Og ved gensynet med sine gamle venner indser han, at han gennem sin ungdom misforstod afgørende ting i sine relationer til andre mennesker.

 “ Der er ting her i livet, der er så komplicerede, at de vanskeligt lader sig forklare på noget sprog.”

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/11-2016
Oprindeligt udgivet 2014
ISBN13 9788771299281
Label Klim
Genre Lydbøger
Mål 126 × 144 × 12 mm
Vægt 91 gram
Cover Artist Christian Hvid