Rasmus Klump - Pandekagespillet -  - Andet - Barbo Toys - 5704976074205 - 4. november 2020
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Rasmus Klump - Pandekagespillet

Pris
DKK 129,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 24. - 26. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Rasmus Klump - Pandekagespillet

Hvem kan spise flest pandekager?
Rasmus Klump og hans venner elsker pandekager, og de kan spise mange. Nu skal du hjælpe med at samle så mange pandekager som muligt til en hyggelig festmiddag for hele slænget.
På jagten efter pandekager vil du møde Pelle og Mille, der dig pandekager til turen, skibet Mary, der hjælper dig hurtigere frem og Rasmus Klump’s mor, der sender dig på en omvej, og giver dig fire pandekager til turen. 
Du kan til gengæld også møde Rasmus Klump, Gøjen og Pilskadden, der alle er sultne og skal have en af dine pandekager. Pingo sender dig tre felter tilbage, men bare rolig, det kan give dig endnu flere pandekager. Pas til gengæld på Skæg, der med sin historie om “dengang vi la’ nede i biscayen”, holder dig tilbage og du bliver sprunget en runde over. Hvis du er først i mål, vil du få fire ekstra pandekager til din tallerken. Vinderen af spillet er den der til sidst har flest pandekager.
Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Indeholder 1 spilleplade, 4 tallerken-brikker, 4 spillebrikker, 100 pandekager, 1 terning og 1 sæt spilleregler 
Velegnet til børn i alderen 4+ år

Medie Andet     N/A   (Ukendt medie)
Udgivet 4. november 2020
Oprindeligt udgivet 2015
EAN/UPC 5704976074205
Udgiver Barbo Toys
Genre Familiespil
Mål 45 × 340 × 240 mm   ·   680 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk