Om iMusic

iMusic er siden starten i 2005 vokset hurtigt og ekspederer nu et 6-cifret antal CD'er, DVD'er, bøger og vinyler på årsbasis. Faktisk er vores hastige udvikling sket i et marked, der konkurrerer med både downloads og mere håndfaste kopier. Vi ser os fortsat i en hastig udvikling, da vi rent branchemæssigt, teknisk og ikke mindst i forhold til vores prioritering af kundeservice, til stadighed vil gøre vores yderste. I starten af 2010 blev iMusic valgt som leverandør under SKI's (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) rammeaftaler om levering til biblioteker og skoler. Dette var medvirkende til, at vi af Børsen blev kåret som en af årets Gazelle-virksomheder i 2010. Nye aftaler er kommet til, og fra 2012 til 2016 har vi fungeret som hovedleverandør af musik til bibliotekerne i Danmark.

I 2016 vandt iMusic kontrakten om levering af alle danske bøger, film og spil til bibliotekerne og skolebibliotekerne (PLC) i Danmark i 4 år. Vi åbnede derfor en bogafdeling i Risskov, hvor hovedparten af ca. 1 mio. bøger årligt klargøres til bibliotekerne.

En helt unik opbygning af shoppen gør, at vi kan tilbyde titler til lave priser på trods af det enorme udvalg vi udbyder, og vi er i dag blandt Europas absolut største med millioner af titler i sortimentet! Det skyldes at vores netshop opdateres ”real-time” med både vore nationale og internationale plade-/filmselskaber og leverandører, hvilket i praksis bl.a. betyder det helt usædvanlige for dig, at spotvarer, restlagre, sjældenheder og ophørsvarer, som pludselig bliver tilgængelige markedet her og internationalt, nu straks videregives til dig som kunde!

Det vil sige, at du kan søge, bladre og vælge blandt flere millioner titler døgnet rundt. Finde varer til tilbudspriser og sjældenheder, der nu tilbydes dig, lige så hurtigt som tidligere kun de største forhandlere fik adgang til, men sjældent besluttede at indkøbe, fordi mængderne var for små.

For titler til specielt lave priser eller virkelige sjældenheder betyder det omvendt, at du i dag kan bestille varer, der måske i morgen er udsolgt eller ikke tilbydes fremover, eller at et så lille antal var tilbudt, at de blev udsolgt hurtigere, end systemet opdateres. Det er derfor altid en god ide at springe til straks, når du finder ting du længe har ledt efter.

Det er vores mål at kunne tilbyde dels ekstremt meget og dels sjældenheder, der kun fås få steder i verden, vel at mærke til priser der er konkurrencedygtige, også internationalt.

God fornøjelse og velkommen hos iMusic!