Sebastian Bergman 2: Disciplen (stor pb)

Hjorth Rosenfeldt

Pris
kr. 105,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Krimiduoen Hjorth & Rosenfeldt fik en forrygende debut med Manden der ikke var morder. Den første bog i rækken om kriminalpsykolog Sebastian Bergman – den provokerende, arrogante og lynende intelligente mand, som kollegerne hader og forbryderne frygter.

Manden der ikke var morder strøg ind på landets bestsellerlister, og har solgt 35.000 eksemplarer i ordinærudgave!

I Disciplen går det op for Sebastian Bergman, at han har en voksen datter, og han gør nu en ihærdig indsats for at få styr på sit liv og kontrol over sit sexmisbrug. Han bryder sin hjerne med, om han skal afsløre, at han er hendes biologiske far. Han længes efter at fortælle det, men er klar over at det kan forstyrre hendes liv. Hun har allerede en, som hun kalder far, og som hun elsker.

Samtidig efterforsker hans gamle team hos rejseholdet en række brutale kvindemord, som på ubehagelig vis leder tankerne hen på Edward Hinde – en dømt seriemorder som Sebastian satte bag lås og slå for mange år siden. Men Hinde sidder fortsat inde, så politiet mener, at der er tale om en copy-cat.

Det lykkes Sebastian at overtale Torkel, hans gamle chef, til at lade ham deltage i efterforskningen. Men det Sebastian finder frem til, er yderst ubehageligt. Han opdager, at mordene og sporene peger mod ham selv.

Sebastian Bergman blev en læserfavorit lige fra starten. Nu er han tilbage – mindst lige så stilsikker, provokerende og uimodståelig som sidst.
Disciplen har et fantastisk drive i plottet, som samtidig er troværdigt og fyldt med  intens spænding.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 3. oplag
Specielt cover Indbundet
Udgivet 04/10-2012
Oprindeligt udgivet 2011
ISBN13 9788792845368
Forlag Hr. Ferdinand
Genre Pb, Krimi og Spænding
Antal sider 432
Mål 220 × 152 × 35 mm
Vægt 548 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk
Cover Artist Jon Asgeir
Cover Illustrator Jon Asgeir