Plantebaseret fars

Sofie Bild

Pris
kr. 161,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Du kender det sikkert godt: Du vil gerne indføre en kødfri dag om ugen, lave mad til din vegetariske ven eller bare generelt leve mere plantebaseret. Men hvordan gør man dét, hvis man samtidig ikke vil slippe alle hverdagsfavoritterne som burgere, frikadeller og kødsovs? Svaret findes i Sofie Bilds nye bog, Plantebaseret fars, hvor du får opskrifter på alle klassikerne – bare i en grønnere forklædning.

Måske vil du gerne spise mere plantebaseret, men … Så er der jo lige burgeren om søndagen. Den gode bolognese. Frikadellerne til madpakken. Og scorelasagnen! Hvad med den? Ingen grund til panik, for det grønne køkken har din ryg. De gamle klassikere, du har spist i årevis, kan allesammen laves mindst lige så snaskede og lækre, som du kender dem – bare uden det hakkede kød.

Det plantebaserede køkken kan for mange virke overvældende og en anelse kompliceret, men det behøver det ikke at være. Det kræver blot et åbent sind, lidt tålmodighed og kærlighed. Plantebaseret fars byder ind med 35 opskrifter på veganificerede klassikere som bønneburgere, quinoafrikadeller, valnøddebolognese og linselasagne og giver samtidig sit bud på veganske varianter af moderne fastfood – var det fx noget med en tacopizza eller linseshawarma?

Uanset om du er til hakkebøffer eller taco-tirsdag, nybegynder eller øvet, vil du helt sikkert kunne finde en opskrift for dig. Og det hele smager naturligvis fantastisk.


Om forfatteren
Sofie Bild er uddannet idéhistoriker og evigt sulten madentusiast. Hun driver madbloggen Knaehoejkarse.dk, hvor hun kombinerer sin kærlighed for plantebaseret mad, fedtede kulhydrater og comfort food. Sofies mission er at gøre sund, plantebaseret mad tilgængeligt for alle.

Kommentar

De klassiske retter i grøn forklædning

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 14/06-2019
ISBN13 9788793679351
Forlag Muusmann Forlag
Genre Kogebøger
Mål 248 × 178 × 14 mm
Vægt 523 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Photographer Sofie Bild

Hvis du kan lide Sofie Bild, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis flere

Flere tilbud: Populære kogebøger