Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Trentemoller - Fixion - Limited Edition

Trentemøller

Pris
kr. 219,95
Forventes afsendt
6-9 arbejdsdage

Vores kunder siger:Fjerde studiealbum fra den danske artist, Anders Trentemøller. Selvom "Trentemøller" i live-henseende er et egentligt band, er det nye album stadig komponeret og produceret af Anders Trentemøller selv.

Albummet er en naturlig forlængelse af Lost fra 2013, hvor Trentemøller på mange måder lykkedes med at indfange den unikke og vilde live-oplevelse, som Trentemøller leverede som band . Fixion omfavner Trentemøllers fænomenale melankolske fornemmelser og omskaber det til et atmosfærisk og mørkt romantisk værk.

Fremfor at være et forsøg på at nyskabe sig selv er Fixion snarere en forfinelse af Trentemøllers signaturlyd og er i visse henseender et mere sangdrevet værk, end vi har oplevet hidtil. Albummet viser dog stadig Trentemøllers eksperimenterende tendenser, der lader sig inspirere af et spekter af genrer. Hvert nummer er bundet sammen af en uovertruffen og velovervejet kompleksitet, som kun Trentemøller kan formå at gøre det.

Kommentar

+ DOWNLOAD

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Antal enheder × 2
Udgave Limited, Deluxe edition
Udgivet Tyskland, 16/9-2016
EAN/UPC 4250382432944
Label IN MY ROOM
Katalognr. IMRLPL21
Genre Electronic
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 450 g


Vis flere

Mere med Trentemøller

Hvis du kan lide Trentemøller, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis flere

Flere tilbud: Trentemøller - Fixion

Vis flere

Flere tilbud: Neues musik aus Dänemark

Vis flere

Flere tilbud: Trentemøller - Fixion [Specialnyhedsbrev]