Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Mellem_rum: Mellem_rum. en Verden til Forskel

Louise Roholte

Pris
kr. 225,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Lix 10

Det gibber i hende, da hun kommer ind. Et gys risler ned langs hendes rygrad. ” Mor?” hvisker hun. ” Er du her?” Sally vakler mellem, om hun skal lukke døren eller lade den stå åben. Hvis hun skal ud i en fart, er det bedst, at den er åben.

Sally og hendes mor flytter til en ny by for at lægge deres gamle liv bag sig. Her starter Sally på det lokale gymnasium, hvor hun, til både sin egen og alle andres overraskelse, bliver veninde med overklassepigen, Maxi. De to piger lever i hver deres verden – men alligevel har de en del mere til fælles, end de selv lige regnede med.

En verden til forskel er en del af serien MELLEM_RUM, som er en ny serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen.

Mange unge med forskellige former for læsevanskeligheder synes, at de har svært ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Og flere læseundersøgelser peger på, at de unge vil læse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal læse. Derfor har vi sammen med organisationen Læs for Livet været ude og interviewe en masse unge om, hvad de gerne vil læse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og både indhold og form er højeste kvalitet.

Alle bøgerne i serien har et lix-tal på mellem 10 og 15. 

Overskuddet fra de første tre titler, herunder denne titel, går ubeskåret til Læs for Livet.

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ” Ekstramaterialer” nedenfor.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 2/9-2019
ISBN13 9788702287691
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 189
Mål 207 × 152 × 17 mm
Vægt 300 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Inge Rand