Minder om fremtiden

Siri Hustvedt

Vejledende salgspris
kr. 349,95
Din pris
kr. 268,00
Du sparer
23%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Minder om fremtiden er historien om den unge forfatterspire S. H. og hendes første år i New York i slutningen af 1970'erne.

S. H. kender ikke en sjæl i storbyen. Sulten efter selskab indleder hun en lang række tilfældige forhold - og om natten lytter hun igennem de papirtynde vægge i sin Manhattan-lejlighed til sin mystiske nabo Lucys bizarre og ildevarslende monologer. Hun noterer de brudstykker, hun kan høre, i en notesbog - indtil en skæbnesvanger aften, hvor Lucy braser ind i S. H.s lejlighed på en redningsmission.
 
Fyrre år senere genfinder S. H. sin gamle notesbog - og det første udkast til en aldrig færdiggjort roman. S. H. er i mellemtiden blevet en etableret forfatter, og ved at sammenstille teksterne fra hendes ungdom med hendes ældre jeg tegnes et mangefacetteret billede af en kvinde gennem fire årtier.
 
Minder om fremtiden samler mange af de temaer, Hustvedt har behandlet igennem sit forfatterskab: spørgsmål om køn, erindring, erkendelsens luner, de tvetydige grænser mellem fornuft og vanvid - og vores primale drifter som sex, kærlighed, sult og raseri.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 04/04-2019
ISBN13 9788711902875
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Antal sider 332
Mål 235 × 165 × 28 mm
Vægt 740 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk

Vis flere

Mere med Siri Hustvedt

Hvis du kan lide Siri Hustvedt, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner