EU sangbogen -  - Bøger - Gads Forlag - 9788712072553 - 10. september 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

EU sangbogen 1. udgave

Pris
DKK 237

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 10. sep. 2024
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

EU sangbogen 1. udgave

En original sangbog til alle befolkningerne i hele EU, som kan lære hinanden bedre at kende ved at udveksle – ikke kul, stål eller fisk – men sange.
The EU Songbook præsenterer et bredt spektrum af genrer og europæisk kulturhistorie fra 1400-tallet til i dag, fra folkemusik til moderne popsange. EU’s motto “forenet i forskellighed” manifesterer sig dermed på spektakulær vis i denne samling, der omfatter både internationalt elskede klassikere og lokale perler, som ikke er kendt uden for det enkelte EU-lands egne grænser.
Eu-sangbogen omfatter 6 sange fra hvert af de 27 EU-lande samt Europahymnen og en særlig hilsen til Storbritannien – i alt 164 sange med tekst og noder. Sangene falder i 6 kategorier (love songs, nature & seasons, freedom & peace, folksongs & traditionals, faith & spirituality og children’s songs), og alle bringes med teksten på det originale sprog samt i en sangbar engelsk oversættelse. Blandt oversætterne finder man flere kendte lyrikere og singer-songwriters, og bl.a. har Suzanne Brøgger oversat Man binder os på mund og hånd.
Sangene er valgt af EU’s befolkninger: Mere end hundrede musiklærerorganisationer, korforeninger og musikkonservatorier fra hele EU har nomineret et større antal sange i hvert land. Derefter har 27 folkeafstemninger, hvori næsten 100.000 EU-borgere har afgivet en halv million stemmer, kåret vinderne i hvert land.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udkommer 10. september 2024
ISBN13 9788712072553
Forlag Gads Forlag
Genre Musik & Film
Mål 110 g   (Estimeret vægt)
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis alle

Flere tilbud: Bøger om Musik og Film