Woodwalkers: Woodwalkers - Hollys hemmelighed

Katja Brandis

Pris
$ 9,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hvad er en woodwalker uden sine venner?
Puma-drengen Carag er lykkeligere end nogensinde for at have sine venner Brandon og Holly ved sin side. Ikke mindst fordi hans ærkefjende – den ondsindede og hævntørstige Andrew Milling – stadig lurer derude. Men Hollys nye formynder truer med at tage hende ud af Clearwater High, og den ellers så livlige egern-changer begynder at opføre sig mærkeligt.
Samtidig bliver der begået en række mystiske tyverier i omegnen af skolen, og nogle uforklarlige spor får straks Carag til at gå i alarmberedskab. Kan Holly virkelig have en finger med i spillet? Eller er det ulvene, der igen forsøger at skabe splid imellem ham og hans venner?
Snart har Carag endnu en gang rodet sig ud i noget, han ikke kan klare alene.
“ Woodwalkers – Hollys hemmelighed” er tredje bind i fantasy-serien til læsere i alderen 10-14 år om Woodwalkeren Carag og hans venner.
Fantasy-serien Woodwalkers er skrevet af den tyske forfatter Katja Brandis. Bøgerne har opnået stor popularitet i Tyskland, hvor alle seks bind i serien er udkommet. Woodwalkers er illustreret af Claudia Carls og oversat fra tysk til dansk af Birgit Fuglsang.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 15/11-2019
ISBN13 9788770184106
Forlag Straarup & Co
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 270
Mål 210 × 150 × 20 mm
Vægt 440 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Tysk
Cover Illustrator Claudia Carls
Illustrator Claudia Carls