Værsgo - Den ultimative guide til Kim Larsens plader - Søren E. Jensen og Klaus Lynggaard - Bøger - People'sPress - 9788770363099 - 2/12-2019

Værsgo - Den ultimative guide til Kim Larsens plader

Søren E. Jensen og Klaus Lynggaard

Pris
$ 22,99
På lager

Vores kunder siger:


Værsgo - Den ultimative guide til Kim Larsens plader


Jo, vel er 'Jutlandia', 'Kvindemin' og 'Papirsklip' dejlige sange, men Kim Larsen efterlod sig heldigvis mange flere numre, som sagtens kunne være en del af den nationale sangskat, hvis ikke de var druknet i Larsens enorme katalog. 
I Værsgo – Den ultimative guide til Kim Larsens plader gennemgår de to glade Larsen-beundrere Søren E. Jensen og Klaus Lynggaard hele værket; lige fra de første singler med Gasolin’ til Kim Larsens smukke svanesang, 'Øst for Vesterled', fra 2017 og hele tiden med et sideblik til sjældne eller sågar uudgivne numre.  
Guiden er ikke bare en hjælp til alle dem, der ikke har kræfterne til at lytte sig igennem Kim Larsens mange plader (langt over 30 blev det til plus det løse), men fungerer også som inspiration til at få garvede kendere af Larsens værk til at lytte med nye ører. For måske skulle man høre 'Kielgasten' en gang til, og muligvis er den engelske afdeling af Kim Larsen slet ikke så slem, som fordommen lyder?

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 2/12-2019
ISBN13 9788770363099
Forlag People'sPress
Genre Musik & Film
Antal sider 300
Mål 216 × 216 × 37 mm
Vægt 1.407 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Søren E. Jensen og Klaus Lynggaard, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Bedst Sælgende Bøger

Vis flere

Flere tilbud: Bøger om Musik og Film

Vis flere

Flere tilbud: Kim Larsen

Vis flere

Flere tilbud: Kim Larsen & Gasolin'-bøger