Edbryder PB

Martin Jensen

Pris
kr. 40,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Andet bind i serien om Halfdan og Winston

Der er gået et par måneder siden stormandsmødet i Oxford, og vikingekongen Knuds magt over England er tilsyneladende sikker, men netop kun tilsyneladende, da han ikke er ganske tryg ved sin ealdorman Leofwine i jarledømmet Mercia.

Skønt Halfdan højlydt mukker over at skulle tilbringe tiden i uvirksomhed, er Winston Tegner på sin side utilbøjelig til at forlade Alfildas bløde arme og gode mad, og han afviser et tilbud fra munkene i Peterburgh, der ønsker, han skal berige en bog om deres klosters grundlægger med sin kunst.

Alligevel får munkene deres vilje, da kongen beordrer sine to sporhunde ind i Mercia for at være hans øjne og ører og opsnappe, om Knuds mistanker til sin ealdorman er begrundede.

Undervejs gør de ophold i klostret i Brixworth, hvor de inddrages i opklaringen af mordet på en munk, der findes sværddræbt foran alteret med højre hånd hugget af.

Hvem er denne broder Godfrid egentlig, og hænger hans død sammen med Winstons og Halfdans opdrag? Eller skal løsningen findes i nedslagtningen af fyrretyve nordhumbriske stormænd to år tidligere?

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Specielt cover Paperback
Udgivet 14/06-2012
ISBN13 9788771290752
Forlag Klim
Genre Pb, Krimi og Spænding
Mål 201 × 125 × 17 mm
Vægt 220 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Kristian Nordentoft