Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken

Claus Dalby

Pris
kr. 242,00
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:Claus Dalbys første kogebog - Slank. Plantemad fra mit grønne køkken, der udkom i begyndelsen af 2019, blev straks en bestseller. Her fortalte den kendte havemand, hvordan han på et år havde tabt 40 kilo og kom med en mængde grøntsagsbaserede retter. Ikke alene supersunde, men også delikate og smukke retter uden ret mange ingredienser. Snart kommer efterfølgeren - Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken.
Man siger, at det er svært at tabe sig, men endnu vanskeligere at holde vægten. Faktisk viser forskning, at rigtigt mange af de mennesker, der taber en masse kilo, snart tager dem på igen. Dette er ikke sket for Claus Dalby. Her, snart et år efter udgivelsen af sin første bog, holder han en stabil vægt. Og han er sikker på, at det er for livet.                     
Det skyldes i høj grad, at Claus Dalby helt fra begyndelsen valgte, at der ikke skulle være tale om en diæt eller en kur. Hemmeligheden er ganske enkel: det handler om en livstilsændring; at tage grydeskeen i den anden hånd og begynde at spise meget mere grønt og groft. Dette fortæller Claus Dalby om i bogen med over hundrede nye opskrifter.   
Hold vægten. Plantemad fra mit grønne køkken udkommer medio november.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 22/11-2019
ISBN13 9788771394054
Forlag Klematis A/S
Genre Fagbøger     Krop og Sind, Div.
Antal sider 304
Mål 277 × 202 × 27 mm
Vægt 1.478 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Photographer Claus Dalby