Kort & Guide: Kort & Guide - Rhodos

Eva Tangø-Brandt

Pris
kr. 81,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Vi viser dig vej til Rhodos’ kyststrækninger og fascinerende landskaber. Slap af ved naturskønne strande, og svøm ud i det krystalklare vand. Gå på opdagelse inde bag de gigantiske mure i korsriddernes gamle fæstningsby. Besøg historiske klostre, og nyd den storslåede udsigt over det azurblå hav fra maleriske antikke byer. Tag på en uforglemmelig sejltur ud til storslåedeklippe- og vulkanøer.
- Detaljerede folde ud-kort for hvert område- Beskrivelser af byens store seværdigheder og attraktioner- Rundt om Rhodos’ historie- Praktiske informationer
” Kort & Guide” er en serie af brugervenlige rejseguides til byer, lande og områder, der har en exceptionel kombination af folde ud-kort og inspirerende informationer.
Guiderne er det oplagte valg til rejsen på både den forlængede weekend og den ugelange ferietur.
Hver destination er inddelt i fire velvalgte områder med et skarpt udvalg af seværdigheder, shopping og oplevelser. Det hele er markeret på de detaljerede kort, der er skabt til at blive foldet ud ved det område, du læser om.
Guiderne har et praktisk lommeformat, men kan også foldes ud til et samlet kort over hele området, så du får et godt overblik. På bagsiden findes praktisk rejseinformationer, såsom transport, historie, og indeks til kortsiderne.

Kommentar

Seværdigheder o Highlights o Praktisk info

Medie Bøger     Bog
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/04-2018
ISBN13 9788771554700
Forlag Legind
Genre Rejseførere
Antal sider 36
Mål 180 × 96 × 10 mm
Vægt 80 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Illustrator Martin Flink

Vis flere

Mere med Eva Tangø-Brandt

Hvis du kan lide Eva Tangø-Brandt, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Rejsebøger på dansk