Den Gud jeg ikke kendte

Philip Yancey

Pris
kr. 154,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hvordan kan man relatere til en Gud, som er usynlig, og hvis eksistens man ikke kan bevise? Livet i Gud fungerer ikke altid sådan, som vi forventede. Ofte kolliderer forventningerne med livets barske realiteter og vores egen magtesløshed. Den Gud, som Bibelen forkynder, og som er kommet os nær, og som kaldes vores himmelske Far, kan ofte synes fjern og utilnærmelig. Leger Gud kispus med os? Kan vi regne med ham? Tør vi stole på ham? Hvordan kan vi få et personligt forhold til ham?

Denne bog  bekræfter de svære spørgsmål, som vi ofte er bange for at stille. Den udforsker seks grundlæggende områder i det åndelige liv: Vores lænsel efter Gud; tro der bærer igennem de dsvære perioder, hvor Gud kan synes langt borte; Guds væsen; det personlige forhold til Gud, forskellige stadier i gudserkendelsen og endelig målet for den åndelige forvandlingsproces.

Ærligt og redeligt deler Yancey her sin indsigt med enhver, der ønsker mere end patentløsninger på livets svære spørgsmål - for til sidst at skifte fokus fra vore spørgsmål til ham, der er selve Svaret, og som har lagt sig i vore hænder for at lade sig gribe og finde.

Kommentar

at gribe efter en usynlig gud

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Specielt cover Hardback
Udgivet 11/09-2002
ISBN13 9788772472867
Forlag Scandinavia
Genre Religion
Antal sider 261
Mål 213 × 148 × 17 mm
Vægt 404 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Grafix / Benny Alex