Jim Morrison

Jerry Hopkins

Pris
kr. 230,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:The Doors’ betydning i rockhistorien kan næppe overvurderes. Centralt i bandet stod en af 68’ernes ”unge døde”: den provokerende og pralende, excentriske og egocentriske Jim Morrison. Han var lige så umulig at afvise, som han var svær at holde af – og han fik en hel generation til at skråle med på ” We want the world and we want it now!”  

Jim Morrisons grænseoverkridende adfærd og seksuelle frigjorthed bragte ham på kant med loven, men gjorde ham samtidig til helt. Jerry Hopkins fulgte Jim Morrison tæt gennem alle årene og giver indgående og kritisk portræt af en talentfuld, men fordrukken og forstyrret ung rockpoet. Og den velresearchede bog bringer nyt om den famøse retssag mod Morrison i Miami og om hans alt for tidlige død i Paris i 1971. Afslutningsvis bringes ni interview fra bl.a. Rolling Stone, hvor en hudløst ærlig Jim Morrison selv kommer til orde.

” Bogen er et skatkammer af vilde historier, poetiske myter og sensationelle rygter om forsangeren i The Doors.” Playboy     

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Specielt cover Indbundet
Udgivet 23/07-2010
ISBN13 9788779557307
Forlag Klim
Genre Pb, Biografier & Erindringer
Antal sider 285
Mål 226 × 148 × 25 mm
Vægt 497 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Christian Hvid
Cover Illustrator
Foreword Author
Commentary Author
Illustrator
Artist
Photographer