Enken

Fiona Barton

Pris
kr. 242,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:” Hvis du syntes om Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget, bør du læse Enken af Fiona Barton. Medrivende. Spændingsmættet.”
– Stephen King

Manden, som mistænkes for et barns forsvinden, dør, og tilbage står enken, Jean. Der er meget, hun ikke har fortalt, da sagen rullede. Hun havde travlt med at være den perfekte hustru, som stod sin mand bi.  

Nu er der ikke længere nogen grund til at være tavs. Mange ønsker at høre hendes historie. De vil vide, hvordan det var at leve med en mand som ham. Jean kan fortælle, at der var hemmeligheder. Det er der altid i et ægteskab.  

Sandheden, det er den alle er ude efter. Men der er én ting Jean har lært i årenes løb: Hun kan få folk til at tro hvad som helst …  

------------
” Neglebidende spændende.” – Sunday Mirror  

” En klogt udtænkt og interessant roman.” – Literary Review  

” En overvældende stærk fortælling.” – Daily Mail   

 Fiona Barton har en imponerende karriere som journalist bag sig. Hun har skrevet for Daily Mail, været nyhedsredaktør på Daily Telegraph, chefreporter på The Mail on Sunday, hvor hun fik prisen Reporter of the Year.  

Barton er født i Cambridge, men bor for tiden i det sydvestlige Frankrig. Hun har boet på Sri Lanka og arbejdet som frivillig, og siden 2008 har hun undervist og arbejdet med journalister overalt i hele verden; journalister, der af politiske eller religiøse årsager har været tvunget i eksil.  

Enken er hendes første roman.  

Kommentar

9788793323513

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 07/09-2016
ISBN13 9788793323513
Forlag Forlaget Hr. Ferdinand
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 382
Mål 228 × 152 × 28 mm
Vægt 542 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk