Sociale koder eller sociale unoder - Michelle Winner og Pamela Crooke - Bøger - Forlaget Pressto ApS - 9788793716360 - 4/11-2019

Sociale koder eller sociale unoder

Michelle Winner og Pamela Crooke

Pris
$ 14,99
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Sociale koder eller sociale unoder


Ved hjælp af små tegneserier i japansk animé-tegneseriestil lærer de unge at forstå sociale koder og at tyde de uskrevne regler, der gælder i forskellige sociale sammenhænge.
Hver episode er på 1 side og findes i to varianter: én, hvor de unge reagerer ”rigtigt” og dermed undgår konflikter, skænderier og dårlig stemning, og én, hvor de går ned ad vejen mod ”sociale unoder”. Bogen kan således vendes om og bogstavelig talt læses både forfra og bagfra!

De enkelte episoder handler om typiske hverdagsoplevelser i skolen: at kede sig, at vente med at tale til det er ens tur, at blive enige om, hvordan man løser en opgave i en gruppe og ikke altid at buse ud med, hvad man mener – f.eks. hvis en kammerat har fået en ny frisure, man synes er grim.
Ved hver episode er der en kort forklaring på, hvad den unge skal være opmærksom på, og en beskrivelse af forskellige begreber og redskaber, de kan tage i brug. Det kan være TOV (Tænk Over Valgmulighederne), RERU (Regn Reglerne Ud) eller MIRP (Minimer Reaktionen på Problemet).
Forrest i bogen er der en indledende gennemgang af, hvad det vil sige at tænke og reagere socialt, der er skrevet i et mundret sprog tilpasset de unge.

Bogen er baseret på konceptet Social Tænkning, der er udviklet af amerikanske Michelle Winner, og hvis positive effekt efterhånden er dokumenteret i flere forskningsrapporter.
Målgruppen er unge med autisme, ADHD og lignende diagnoser og udfordringer. 

Kommentar

Se hvordan deres muligheder afhænger af de valg, de træffer

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 4/11-2019
ISBN13 9788793716360
Forlag Forlaget Pressto ApS
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 78
Mål 257 × 191 × 8 mm
Vægt 212 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk