Silkehuset

Anthony Horowitz


Forlaget skriver

Et Sherlock Holmes mysterium for den moderne læser, som er helt tro mod ånden i de oprindelige Conan Doyle bøger. Sherlock Holmes er tilbage med al den tempo, genialitet og følgeslutninger, der gør ham til verdens største og mest berømte detektiv.

Året er 1890 og det er november. Sherlock Holmes og Dr. Watson får besøg af en ophidset herre, som tigger Holmes om hjælp. Han fortæller en foruroligende historie om en mand med stikkende øjne og ar i ansigtet, som har forfulgt ham i de seneste uger. Fascineret af mandens fortælling, bliver Holmes og Watson hurtigt trukket ind i en række uhyggelige begivenheder, der strækker sig fra gaderne i London til Bostons underverden. Da de dykker dybere ned i sagen, snubler de over et begreb, som omgærdes af respekt: Silkehuset - en mystisk organisation og en fjende mere dødelig end nogen Holmes tidligere er stødt på, og en sammensværgelse, der truer med at rive selve samfundsstrukturen og kongehuset ned.

Første roman om Sherlock Holmes nogensinde, som er godkendt af boet efter Sir Arthur Conan Doyle og ikke skrevet af Conan Doyle selv.

Skrevet af Anthony Horowitz (der bl.a.  også har skrevet ungdomsbøgerne om Alex Rider og serien om De 5).

Kommentar

The house of silk

Medie Bøger     Bog
Udgave 1. udgave
Udgivet 01/10-2012
ISBN13 9788799543267
Forlag Donovan Comics
Antal sider 296
Mål 225 × 140 × 25 mm
Vægt 525 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk