The Serenity of Suffering

Korn


Korn skabte et udødeligt bånd i 1993, da Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu, og Brian "Head" Welch besluttede at lave musik som en enhed. De udgydede blod, sved og tårer i studiet og på scenen, og de udformede en ubestridelig og unik lyd, der permanent ændrede forestillingen om rockmusik. Efter seks skelsættende udgivelser, to Grammy Awards, utallige udsolgte shows, og 35 millioner solgte albums på verdensplan, forlod Head gruppen i 2004 for at konfrontere sin afhængighed af stoffer. Korn tilføjede trommeslager Ray Luzier til truppen i 2007 og udsendte yderligere fire albums.

I 2012 oplevede publikum en triumferende og tårevædet reunion på scenen, da gruppen headlinede Carolina Rebellion Festival med Head optrædende på hans legendariske del på Blind . Det oprindelige bånd mellem medlemmerne kom tilbage i fokus, og det var tid til deres næste studiealbum, The Paradigm Shift fra 2013, hvor bandets allestedsnærværende, innovative ånd problemfrit smeltede sammen med metallisk katarsis og banede vejen for fremtiden endnu en gang.

I 2016 udsender Korn deres tolvte album The Serenity of Suffering . Dette er albummet deres fans har ventet på siden guitaristen, Head, vendte tilbage. Elleve tunge, bombastiske og fremtidige KoRn klassikere, med en gæsteoptræden fra Slipknot-vokalisten Corey Taylor og pakket ind i fantastiske kunstværker af Ron English.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 21/10-2016
EAN/UPC 0016861747114
Label ROADRUNNER
Katalognr. RRD174711.1
Genre Rock
Estimeret vægt 300 gram