Humanic

H.e.r.o.

Din pris
kr. 219,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


H.E.R.O. sigter mod stjernerne og er allerede godt i gang med at erobre verden.

Den 26. april udkommer debutalbummet HUMANIC, hvorpå det organiske møder det mekaniske i 11 sange, som forener fængende popmelodier med rockens stærke guitar-riff og vilde energi.

Trioen deler begejstringen for den gode melodi, og på HUMANIC tøves der ikke med at udfordre den gængse opfattelse af rock-genren, som H.E.R.O. ønsker at gøre relevant og vedkommende igen.

Bandet formår at binde de velkendte, klassiske rock-elementer sammen med en moderne, forfriskende og fremadsigtet lyd. Med en vokal, der samtidig klinger af power og pop, synger Christoffer Stjerne om livets skyggesider, om nedturene, og om at komme op til overfladen igen.

Stærkere og med nyvunden energi.

H.E.R.O med Christoffer Stjerne (vocal), Anders Kirkegaard (trommer) og Søren Itenov (guitar) fik det danske rockpublikums opmærksomhed, da de varmede op for Dizzy Mizz Lizzy på deres comeback tour.

Siden har trioen, der skriver, producerer, og indspiller langt det meste selv, brygget på et album og skabt en unik og moderne lyd med internationalt potentiale.

Og med to af branchens og genrens mest erfarne herrer Jacob Hansen (Volbeat, Pretty Maids, Amaranthe m.fl) og Nick Foss (D:A:D, Dizzy Mizz Lizzy m.fl) på holdet, samt bred international interesse, er banen kridtet op til det helt store.

Det japanske eventyr begyndte i november 2018, hvor H.E.R.O. blev særligt udvalgt til at spille til den anerkendte og komplet udsolgte Hokou Music Fest i Tokyo. Branchefolk og publikum forelskede sig, og før det nye år endnu var kommet rigtigt igang,

havde bandet allerede været tilbage i Japan for at medvirke i store radio- og tv-shows, og ikke mindst for at tage på turné med guitar-ikonet Slash.

Næste stop er Tyskland, og hvad der herefter kommer til at ske, kan ingen spå om, men én ting er sikkert; det bliver stort og højt!

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgave Vinyl edition
Udgivet EU, 16/05-2019
EAN/UPC 0190759469118
Label MERMAID
Genre Popular
Estimeret vægt 300 gram


Vis flere

Mere med H.e.r.o.

Hvis du kan lide H.e.r.o., så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl