Everything is True

AV AV AV

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Sidste år spillede AV AV AV en del koncerter og den energi de er blevet mødt fra publikum med, har inspireret dem til at skrive nye numre og gøre et forsøg på at bringe noget af livefeelingen videre i studiet. Resultatet er EPen Everything Is True, der indeholder de allerede udgivne numre Habitat og About You samt fem helt nye kompositioner.

"De syv numre på den nye EP er alle blevet spillet live i løbet af 2016, hvor vi har lært hinanden endnu bedre at kende, har defineret vores lyd samt fået bekræftet at vi også er et liveact" fortæller Eloq om processen de har undergået i AV AV AV, og tilføjer : "EP´en er en opgraderet version af vores trio, hvor vi føler vi har opnået den rigtige 'AV AV AV-lyd', samtidig med at det er første gang vi har tilføjet vokal i form af Jacob Bellens unikke stemme på nummeret Love without Reason".

Hidtil har AV AV AV udelukkende arbejdet i et vokalløst og mere sfærisk univers, hvilket også er tilfældet på seks af de syv numre på EPen, men et ønske om at eksperimentere med vokaler, fik dem til at etablere kontakten til Bellens som fik tracket, hvorefter han skrev en tekst inspireret af stemningen i nummeret. De aftalte at mødes og selve processen gik hurtigt, da de først var i studiet sammen, hvor musik, tekst og vokal voksede sammen i udtrykket.

AV AV AV debuterede i 2015 med EP´en They Live der fik stor opmærksomhed både herhjemme og i udlandet med airplay på BBC´s Radio 1 og rosende ord fra superproduceren Diplo, der kaldte musikken for Future Gospel. Deres første liveoptræden vidnede om stor kunstnerisk tyngde som liveact, da de spillede et fyldt DR Koncerthus op af stolene. Siden har de spillet til et udsolgt Club NME på KOKO i London, samt anmelderroste koncerter på internationale og danske festivaler; herunder By:Larm, Sonár Reykjavik/Stockholm/Copenhagen, Spot Festival, Roskilde Festival, Tinderbox, og Northside. Sidste år scorede AV AV AV en statuette ved Steppeulvens prisuddeling i form af titlen som Bedste Producere.

I år planlægges også en række koncerter, foreløbig offentliggjorte er By:Larm i Oslo i marts, Frost Festival i Kbh, samt Spot Festival i Århus i maj og Roskilde Festival i juni.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgave EP edition
Udgivet 10/03-2017
EAN/UPC 5054197528118
Label WM Denmark
Estimeret vægt 300 gram