Lad Julen Vare Længe - Lars Lilholt - Musik -  - 5711053021663 - 6/11-2020

Lad Julen Vare Længe

Lars Lilholt

Pris
$ 17,99
Forventes afsendt
6-9 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Lad Julen Vare Længe


Så er Lars Lilholt sammen med sit 12 mands Jule-Folkeband klar med en helt ny jule-cd. Udgivelsen tager udgangspunkt i Lars Lilholts egen jul og de traditioner som han har med fra sit barndoms hjem:

"De sange vi altid har sunget og spillet, er dem jeg har med på denne plade. Både de smukke alvorlige salmer om Jesus der bliver født som verdens lys, men også de festlige om nisserne. De nisser som har været en del af julefesten her langt mod nord, længe før Harald Blåtand tvang os til at tro på Jesus. De fleste sange er flere hundrede år gamle. Nogle med tekster af Grundtvig og Ingemann. Flere er traditionelle folkemelodier. Otto Brandenburgs 'Banjomus' er fra 1969 og i familie med 'På loftet sidder nissen'. Lille Pers 'Til julebal i Nisseland' lærte jeg, da filmen 'Far til fire i byen' kom til den by jeg boede i som fireårig," siger Lars Lilholt.

"Endelig har jeg taget tre af mine egne sange med; Daltons julesang om de tre fordrukne vise mænd der bliver taget på sengen (varmeristen) da Jesus bliver genfødt ude i Ørestaden, og den mere alvorlige om byen Bethlehem, som jeg har besøgt mange gange. Og endelig den festlige titelsang som jeg skrev i 1987," fortsætter Lilholt.

Lad Julen Vare Længe indeholder i alt 16 numre fra den danske julesangskat - som altid flot og grundigt indspillet og produceret, når det er musik fra Lars Lilholt.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 6/11-2020
EAN/UPC 5711053021663
Mål 142 × 125 × 10 mm
Estimeret vægt 124 g


Vis flere

Mere med Lars Lilholt

Hvis du kan lide Lars Lilholt, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Julemusik

Vis flere

Flere tilbud: CD: Mest populære

Vis flere

Flere tilbud: Julemusik / Jule CD'er

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt