I'll Ride with You

Cody

Pris
kr. 79,95
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


CODY er, siden debuten i 2009, blevet formuleret som et kollektiv af københavnske musikere, der i fællesskab kogte plader på ingredienserne skjorter, skæg og skønsang.

Sådan er det ikke længere.

Igennem årene, er gruppen destilleret ned til fire medlemmer. Medlemmer, der alle har været med fra den spæde start for syv år siden. Og det kan høres på musikken. Gruppen er efterhånden en nagelfast enhed, og færre skal være enige, så flere ting får lov at stikke ud.

"Vi opfatter det som en forædling. Når man tyrer trommestikker afsted i studiet, bliver det lidt tydeligere, hvem man ønsker at ramme" siger Frederik Thybo og henviser til, at der ikke længere er nogen større forsamling at skjule sig i; at konfrontationer og uenigheder er noget, der skal tages.

Om albumtitlen siger sangskriver Kaspar Kaae:

"Jeg stødte på hashtagget #Illridewithyou efter angrebene på satirebladet Charlie Hebdo, hvor det dukkede op i en række tråde under webartikler om terrorangreb i Vesten. Angrebene har afstedkommet en forventning hos mange om, at ca. 1,4 mia. mennesker skal tage afstand fra få gale personers handlinger. I Australien oplevede en muslimsk kvinde, at hun af frygt for andres reaktioner måtte tage sit tørklæde af, når hun kørte i tog. Dette fik en anden kvinde til at sige Er du bange, skal jeg nok følges med dig - som senere blev til et verdensomspændende hashtag for inklusion i samtalen."

CODY har taget hashtagget ud af sin originale kontekst og brugt det på en plade, der handler om, hvordan vores egen menneskelige frygt bruges som magtmiddel mod os. Et album om loyalitet over for medmennesker, både familie og fremmede. Men også om styrken i at bevare troen på det gode i mennesket, og ikke tillade, at sproget gøres til et våben i en kamp, ikke alle er enige i.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet Danmark, 08/04-2016
EAN/UPC 7332181068979
Katalognr. PGMDK312LP
Genre Local
Estimeret vægt 300 gram