#2 Brigid Quinn-serien: Frygt mørket, CD

Becky Masterman

Pris
kr. 249,95
Forventes afsendt
6-8 arbejdsdage

Vores kunder siger:Eks-FBI-agenten Brigid Quinn har set rigeligt med psykopater. Hun er klar til at lægge det hele bag sig og opbygge et nyt liv i Tucson med sin mand, venner og et godt, stille arbejde som privatdetektiv.
Men nogen gange er tingene ikke så simple. Da hendes svigerinde dør, beslutter Brigid sig for at tage sin syttenårige niece, Gemma-Kate, under sine vinger. Der har altid været noget foruroligende ved Gemma-Kate, men familie er familie. Det går fint, indtil Gemma-Kate begynder at få en usund interesse for at dissekere det lokale dyreliv.
Samtidigt er Brigid gået med til at hjælpe et lokalt par med at efterforske deres søns død, hvilket heller ikke viser sig at være så simpelt. Hendes hjem er ikke længere det tilflugtssted, det plejede at være og nye farer, inklusive mord, lader til at lure overalt. Brigid begynder at spekulere over, om der overhovedet er nogen, hun kan stole på, eller om djævelen helt enkelt har bevæget sig tættere på hjemmet.

Anmeldelser:
” Elektrificerende … endnu en stærk opstilling af forfatterens opfindsomhed. Masterman viser endnu engang, at hun er en ekspert i at manipulere læserens forventninger.”
-The New York Times
” Ejendommelig og medrivende … en actionfyldt finale, der trækker tæppet væk under dine forventninger.”
- The Wall Street Journal
"Lidt anderledes krimi med en utraditionel hovedperson. Midaldrende, fandenivoldske Brigid Quinn er nærmest en moderne klon af Miss Marple og Calamity Jane."- Dansk BiblioteksCenter

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 02/10-2017
ISBN13 9788776779832
Label Jentas A/S
Genre Lydbøger
Mål 220 × 140 × 30 mm
Vægt 482 gram
Spilletid 10:00:00
Cover Artist Jentas
Cover Illustrator Jentas