Her er du:
KU - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet → Førevarer og ernæring → Bachelor blok 2Vælg fag:
-
Almen kemi for biovidenskab
-
ISBN 9781111427108
Chemistry
William Masterton, Cecile Hurley, Edward Neth, Cengage Learning, Inc, 2011, 7. udgave. -
ISBN 9780001816312
Sikkerhedsbrille 32a1631 (supplerende titel)
2013, 1. udgave. -
ISBN 9780001817302
Sikkerhedsbrille 32a1730 (supplerende titel)
2013, 1. udgave. -
ISBN 9780003210606
Sikkerhedsbrille 32A1060 (supplerende titel)
1. udgave. -
ISBN 9789671420003
Sort Pipette Bold Fib-Fb51420 (supplerende titel)
2013, 1. udgave.
-
ISBN 9781111427108
- Dairy Intership
-
Fødevarefysik
-
ISBN 9788791319471
Fysik for life
Steen Hansen, Samfundslitteratur, 2009, 1. udgave.
-
ISBN 9788791319471
-
Fødevarekemi
-
ISBN 9781118383810
The Chemistry of Food
Jan Velisek, John Wiley & Sons Inc, 2014,
-
ISBN 9781118383810
-
Menneskets Fysiologi
-
ISBN 9788762804012
Fysiologi
Olav Sand, Øystein V. Sjaastad, Egil Haug, Gyldendal, 2004, 1. udgave.
-
ISBN 9788762804012
-
Sensory and Consumer Science
-
ISBN 9788763463799
Sensory and Consumer Science Compendium 15
2015, 1. udgave.
-
ISBN 9788763463799
Køb pensumlisten og få gratis fragt
Vi kan levere 1 ud af ovenstående 9 emner. Køb dem samlet ved klik på knappen herunder, og vi sender dem gratis til en pakkeshop nær dig.
Rabatten gælder ved køb af mindst 5 bøger, og fratrækkes når du vælger forsendelse til GLS Pakkeshop.