Royals: Det knuste rige

Erin Watt

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter.

Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.

Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende vil hende det godt. Det går dog hurtigt op for hende, at det langt fra er tilfældet – selv i forhold til forældrene er der noget, der skurer.

Easton virker bekendt og farlig på samme tid. Hun ved ikke, at han er den eneste ven, hun har – og at han vil gå til verdens ende for at hjælpe hende. Easton gør, hvad han kan for at få hende til at huske, hvad der gik forud for ulykken, men Hartley er af den overbevisning, at nogen ting måske er bedre glemt.    

Det knuste rige er femte bog om livet i og omkring Royalfamilien. Om forræderi, tillid og familiens magt. Hvem kan man, når det kommer til stykket, stole på?

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 16/05-2019
ISBN13 9788702273823
Forlag FLAMINGO
Genre Skønlitteratur
Antal sider 301
Mål 224 × 144 × 23 mm
Vægt 397 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Morten Gorm

Vis flere

Mere med Erin Watt

Hvis du kan lide Erin Watt, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis flere

Flere tilbud: Skønlitteratur