Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Den hvide væbner

Sara Ejersbo Frederiksen

Pris
kr. 69,00
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:“ Den hvide væbner” er første bind i serien om hestehandlerens datter, Nara, som kun drømmer om at blive ridder. Men kan det overhovedet lade sig gøre, når man hverken er adelig, rig eller en dreng? Hun har ikke oddsene med sig, men Nara er både stædig, viljestærk og lærenem, så da hun får chancen for at komme med til optagelses-prøverne, sadler hun sin fars eneste hingst og rider af sted. Det bliver starten på et spændende eventyr, hvor hun både skal knokle, vise sit værd og vælge det rigtige, indtil hun – måske – får en belønning dybt inde i Dværgenes Bjerg.
Sara Ejersbo Frederiksen har tidligere skrevet en letlæst gyser for børn, men debuterer som børneromanforfatter med denne bog. Hun er cand. mag. i litteraturvidenskab og arbejder til daglig som oversætter og redaktør af børne- og ungdomsbøger.    Forfatteren om bogen: “ Idéen til Den hvide væbner opstod, fordi jeg syntes, det var på tide med en heltinde, som hverken var royal eller særligt udpeget af skæbnen, men selv vælger at følge sin drøm – også selv om hun så finder ud af, at det har nogle omkostninger.”    Bind 2 er under udarbejdelse og forventes at udkomme på Turbine i 2014.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Specielt cover Hardback
Udgivet 2/6-2014
ISBN13 9788771418026
Forlag Turbine
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 152
Mål 219 × 142 × 14 mm
Vægt 271 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Illustrator Niels Bach

Vis flere

Mere med Sara Ejersbo Frederiksen

Hvis du kan lide Sara Ejersbo Frederiksen, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Vild med heste - jul