Ama´r nr. 1 - Niels Christensen - Bøger - Bogforlaget HERogNU - 9788793093645 - 28. marts 2017

Ama´r nr. 1

Niels Christensen

Pris
Fr. 28,99
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Ama´r nr. 1


Historien om de kendte spillesteder 5-øren og Amager Bio, men også om Klub 47 som øve- og startsted for rockmusikere og hiphoppere samt det nye spillested BETA. Om amagerkanske musikere som Frede (Fup) Norbrink, Robin Taylor, Finn & Torsten Olafsson fra ACHE, Lei, Lupe og Lanni Moe og Dee Pee (Per Pedersen) fra Rockers By Choice. Om studierne Sweet Silence og Media Sound og folkene bag dem. Om personerne bag scenen og musikkulturen på Amager (bl.a. Per Abildtrup, formand for Musikforeningen 5-øren og musikbooker i Amager Bio) og de uundværlige, mange aktive bag det hele. Samt komplette spillelister for 5-øren, Amager Bio og BETA. Bogens forfatter er Niels Christensen, som tidligere har skrevet "Montmartre i Nørregade - Mig og Monten" og "Rugsted/Kreutzfeldt - Kom tilfældigvis forbi".

"Spillestederne er også fint belyst som f.eks. Klub 47, Musikforeningen 5-øren og Amager Bio... bogen er fyldt med flotte fotos af bl.a. udendørskoncerter og af store udenlandske navne, som har optrådt der... Bogen slutter med nogle fine oversigter over rockbands fra Amager og koncertlister fra 5-øren og Amager Bio... kommer grundigt og vidt omkring rockhistorien på Amager".

Poul Nowack, i Facebook-grupper for dansk rock i 60´erne, 70´erne og 80´erne.

"Niels Christensen har skrevet et digert værk, rigt illustreret med ikoniske billeder fra rockkoncerterne på 5-øren og i Amager Bio... bogen er et lille stemningsbillede på en unik tid, og det er en lokal historie om de kendte spillesteder... og så indeholder den imponerende, gennemresearchede koncertlister".

Jacob Schneider, Amager Bladet

"Så kom den endelig, bogen der fortæller historien om 5-øren, Amager Bio m.v. Amagers rockhistorie fortalt på 100 sider, en bog der oser langt væk af kærlighed, respekt, nostalgi og fortællelyst. Forfatteren er Niels Christensen, der har et indgående kendskab til de musikere og de scener, musikerne har betrådt og ikke mindst de spor, de har efterladt på den dejlige ø, der kaldes Amager".

Ole Pedersen, Ama´røsten


Kommentar

Historien om 5-øren, Amager Bio m.m.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 28. marts 2017
ISBN13 9788793093645
Forlag Bogforlaget HERogNU
Genre Musik & Film
Antal sider 104
Mål 225 × 305 × 25 mm
Vægt 750 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk