Between Dark And Daylight

Hanne Boel

Pris
kr. 95,96
ekskl. moms
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Om Hanne Boel er tilbage? Næh, Hanne har aldrig været væk. Men der gemmer sig alligevel en velkommen sandhed i udsagnet. Med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbage mod sine klassiske udgivelser som den største danske soulsangerinde nogensinde. Men det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid.

Hanne Boels dynamiske og kraftfulde stemme har åbnet mange døre, men med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT er der noget mere på færde - noget dybere, noget ekstraordinært, noget mere risikabelt. Den danske musiklegende er vibrerende til stede i et udtryk og et personligt univers, der lyder af nu! Det er længe siden Hanne Boel har været igennem hele processen med at skrive sange, finde deres form og udtryk, vælge og finde medspillere og makkere og ikke mindst at indspille. Det har været en meget emotionel og glædelig genoplevelse af de processer, hun kender så godt fra tidligere.

BETWEEN DARK AND DAYLIGHT indeholder nye originale sange skrevet af Hanne selv og andre skrevet i samarbejde med bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 24/1-2020
EAN/UPC 0663993190822
Label SUN
Genre Soul / R&B     Soul
Mål 125 × 142 × 10 mm
Estimeret vægt 124 g


Vis flere

Mere med Hanne Boel

Hvis du kan lide Hanne Boel, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Hanne Boel - Between Dark And Daylight

Vis flere

Flere tilbud: CD: Mest populære

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler nu udsolgt

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 119,95

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 119,95